Incarcari permanente pentru Belarus, Rusia si Turcia si retur !!! +40743342943

Avantajele noastre

De ce RoMoldova?

 • beneficiati de preturi excelente.
 • avem contracte avantajoase cu transportatorii
 • ne straduim de fiecare data sa gasim solutia optima pentru un timp minim de livrare
 • monitorizam marfa pe toata durata transportului
 • tinem permanent legatura cu soferii si le oferim acestora tot suportul lingvistic de care au nevoie.
 • oferim consultanta telefonica 24/24.
 • suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti.
 • activitatea si relatiile de afaceri se bazeaza invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international.
 • atitudinea RoMoldova nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca onestitate, integritate, echitate si responsabilitate sociala fata de toti Clientii nostri.

Despre noi

SC RoMoldova SRL cu sediul in Radauti, str.Stefan cel Mare nr.1, jud. Suceava, CIF RO 15770601 ; J33/868/2003, a fost infiintata in anul 2012 avand ca obiect de activitate transportul international de marfuri cat si activitatile anexe acestuia.

RoMoldova este o casa de expeditii specializata in transportul de marfa international. SC RoMoldova  SRL a renascut din preocuparea noastra de a oferi clientilor nostri calitate si profesionalism in transportul international si intern de marfuri.

Suntem orientati cu preponderenta spre Europa de est adica Ucraina, Belarus, Rusia, Turcia si nu numai… dar si spre spatiul intracomunitar Italia, Franta, Germania, Austria, Polonia, etc. Cu multa perseverenta si o mult mai buna organizare, reusim sa ne impunem pe piata transportului international ca un transportator serios, cu un potential deosebit si bune perspective.

SC RoMoldova  SRL a pus la punct un sistem de transport, bazandu-se pe colaborarea cu numeroasele firme de transport din nordul Moldovei. SC RoMoldova  SRL are ca scop raspunderea solicitarilor in crestere de pe piata transporturilor internationale din si spre pietele estice. Casa de expeditie SC RoMoldova  SRL pune la dispozitie resursele mai multor transportatori care opereaza spre Rusia, Belarus , Ucraina, Kazahstan dar si spre alte directii cum ar fi UE.

Incercam sa stabilim o relatie cu clientul care sa se bazeze pe incredere reciproca, corectitudine, suport si transparenta absoluta cat si Profesionalism, Flexibilitate, Seriozitate. De aici rezulta si viziunea societatii noastre care include focalizarea asupra serviciilor tinand cont in permanenta de cerintele clientului. Încheind un contract cu compania noastră, alegeţi un profesionalism înalt, deservire de calitate, livrarea încărcăturii intactă şi la timp.

Tarifele de transportare în orice direcţie sunt flexibile şi suficient de competitive. Garantam partenerilor nostri polite de asigurare pentru bunurile transportate in masura valorii acestora, consultanta telefonica permanenta(24h/24h), consultanta gratuita, promtitudine maxima.

De ce sa lucrati cu noi direct si nu cu un transportator ?

 • livrare mai rapida la cel mai bun pret – alegem din zeci de variante disponibile
 • riscuri reduse – transportatorii sunt deja verificati
 • plata se face in cel mai scurt termen posibil.